kunstenaars

Andrius Gusevas

31-12-1982

 

Ik ben geboren in Litouwen en woon sinds 2007 in Nederland. Ik bekijk veel schilderijen van andere kunstenaars en krijg zo inspiratie om mijn eigen ontwerp te maken. Ik vind het heel leuk als mijn werken worden verkocht of in de kunstuitleen gaan. 

Antoine Knubben

16-03-1968

 

Ik werk het liefst met keramiek. Mijn mooie poppetjes en beestjes staan al op heel veel kopjes, schalen en vazen. Er zijn klanten die een heel servies van mij aan het sparen zijn en daar ben ik trots op!

Emile Peeters

09-10-1977

 

Ik heb eerst stage gelopen bij Kunst & Ko en toen vond ik het zo leuk dat ik voor vast mocht komen werken. Het liefst maak ik schilderijen en ben nog steeds nieuwe technieken aan het leren om tot een eigen stijl te komen. 

Emilie Brakel

09-09-1989

 

Ik vind het fijn dat ik bij Kunst & Ko verschillende creatieve dingen kan doen, zoals schilderen en papier-maché beelden maken. Ook help ik wel eens mee om soep te maken. Ik heb net een eigen solo expositie gehad in Boxtel. Daar was ik erg trots op 

Gaby von Reth

10-05-1990

 

Ik vind het leuk om bij Kunst & Ko te werken. Ik schilder alle emoties op het doek. Wat mij inspireert zijn soaps en series en de acteurs en actrices die mee doen. Ik werk graag met vrolijke kleuren. 

 

Heidi Heykants

26-02-1973

 

Het liefst schilder ik op grote doeken. De grootste die ik maak zijn wel 70x180 cm. Mijn werken verkopen heel goed in de winkel en dan mag ik weer een nieuwe maken. 

Henny Plas

11-02-1951

 

Eerst werkte ik nog veel op doeken, maar nu vind ik het fijner om op papier te werken. Op de poort van Kunst & Ko hangen mijn twee laatste acryl schilderijen. Super man en Superwomen.

Mooi man!

 

 

Hennie van Hoof

13-12-1961

 

Muziek is heel erg belangrijk voor mij. Ik gebruik het dan ook om inspiratie te krijgen voor mijn schilderijen. Zo schilder ik de emoties van mij af. 

Koos Gruijters

05-01-1956

 

In mijn hoofd zitten allemaal laadjes. Die zitten vol met allerlei ideeën voor mijn schilderijen en objecten, dus ik hoef zo maar een laadje open te trekken en ik kan beginnen. Als het te druk wordt in mijn hoofd gooi ik gewoon een paar laadjes leeg. 

 

 

Leon Keser

04-06-1976

 

Het allerleukste bij Kunst & Ko zijn de pauzes. Dan ga ik een rondje wandelen en kletsen met al mijn vrienden-winkeliers in de buurt. Ook speel ik nog twee ochtenden in een band als drummer. Graag ruim ik alles al op bij Kunst & Ko ....... maar dat mag niet!

Lowie Maas

27-09-1960

 

Ik werk graag in thema's. Zo heb ik ooit een serie landkaarten geschilderd en die geëxposeerd. Op dit moment ben ik bezig met "oude meesters" van Rembrandt tot van Gogh. 

Michel Restiau

10-07-1967

 

Ik doe van alles bij Kunst & Ko. Beetje rondlopen, bescherm dopjes op de schilderijen doen en de deur open houden voor mooie dames. Want dames vind ik het allermooiste van alle vrouwen. 

Mirjam Verheijen

26-03-1961

 

Ik ben goed in schilderen en keramiek vazen beschilderen. Dat kan ik heel goed en daarom werk ik bij Kunst & Ko. Ook help ik graag mee met groenten snijden voor de soep. 

Elvira de Vries

13-04-1993

 

Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en veel nieuwe technieken te leren. Mijn inspiratie haal ik uit verre reizen die ik maak met mijn ouders en uit museum bezoeken. Ik sla indrukken op en dan maak ik als het ware een foto in mijn hoofd. Supertrots ben ik als klanten mijn schilderijen en papier-maché objecten mee naar huis nemen. 

Renate van de Bosch

19-03-1973

 

Ik vind het gewoon leuk om hier te werken .Waarom?

Ja dat vind ik gewoon leuk, beetje verven, beetje baby's kijken in de winkel, beetje leiding vervelen, beetje spiegeltje maken. Gewoon Leuk!

Rob Cox

03-12-1966

 

Ik houd heel erg van tekenen, schilderen en keramiek. Maar ik heb ook nog andere belangrijke taken. Ik ben de PR man van Kunst & Ko. Ze noemen mij ook weleens directeur. Ik verzorg rondleidingen en help mee met workshops te geven aan het nieuwe personeel van DLL.

Dit doe ik elke maand en moet dan ook Engels praten wat me steeds beter lukt. Ook zit ik in de clusterraad van de dagbesteding. Daarmee vergaderen we elke maand met een groepje clienten, een coach en onze manager dagbesteding. Tja en ik blijf dan de directeur. 

Sander van Riet

21-11-1975

 

Ik heb gekozen om bij Kunst & Ko te werken om allerlei nieuwe technieken te leren en om beroemd te worden. Ik ben al op tv geweest dus dat beroemd worden is wel gelukt. Als ik niet bij Kunst & Ko zou werken zou ik een hele bekende modeontwerper zijn geworden. Dit jaar ga ik samen met mijn broer naar het Eurovisiesongfestival in Stockholm, dat was mijn grootste wens en die komt nu uit. De kleding en de muziek en dans zijn een enorme inspiratiebron voor mij. 

Wendy Khodabaks

28-12-1984

 

Ik ben de keukenprinses van Kunst & Ko. Ik verzorg de koffie/thee en lunchpauzes. Ook zorg ik voor de dagelijkse boodschappen en doe licht administratief werk.Op dinsdag maak ik soep voor bij de lunch. De keuken is mijn eigen werkplekje en dat vind ik heel fijn.