kunstenaars

Andrius Gusevas

31-12-1982

 

Ik ben geboren in Litouwen en woon sinds 2007 in Nederland. Ik bekijk veel schilderijen van andere kunstenaars en krijg zo inspiratie om mijn eigen ontwerp te maken. Ik vind het heel leuk als mijn werken worden verkocht of in de kunstuitleen gaan. 

Antoine Knubben

16-03-1968

 

Ik werk het liefst met keramiek. Mijn mooie poppetjes en beestjes staan al op heel veel kopjes, schalen en vazen. Er zijn klanten die een heel servies van mij aan het sparen zijn en daar ben ik trots op!

Emile Peeters

09-10-1977

 

Ik heb eerst stage gelopen bij Kunst & Ko en toen vond ik het zo leuk dat ik voor vast mocht komen werken. Het liefst maak ik schilderijen en ben nog steeds nieuwe technieken aan het leren om tot een eigen stijl te komen. 

Emilie Brakel

09-09-1989

 

Ik vind het fijn dat ik bij Kunst & Ko verschillende creatieve dingen kan doen, zoals schilderen en papier-maché beelden maken. Ook help ik wel eens mee om soep te maken. Ik heb net een eigen solo expositie gehad in Boxtel. Daar was ik erg trots op 

 

Heidi Heykants

26-02-1973

 

Het liefst schilder ik op grote doeken. De grootste die ik maak zijn wel 70x180 cm. Mijn werken verkopen heel goed in de winkel en dan mag ik weer een nieuwe maken. 

Leon Keser

04-06-1976

 

Het allerleukste bij Kunst & Ko zijn de pauzes. Dan ga ik een rondje wandelen en kletsen met al mijn vrienden-winkeliers in de buurt. Ook speel ik nog twee ochtenden in een band als drummer. Graag ruim ik alles al op bij Kunst & Ko ....... maar dat mag niet!

Michel Restiau

10-07-1967

 

Ik doe van alles bij Kunst & Ko. Beetje rondlopen, bescherm dopjes op de schilderijen doen en de deur open houden voor mooie dames. Want dames vind ik het allermooiste van alle vrouwen. 

Elvira de Vries

13-04-1993

 

Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en veel nieuwe technieken te leren. Mijn inspiratie haal ik uit verre reizen die ik maak met mijn ouders en uit museum bezoeken. Ik sla indrukken op en dan maak ik als het ware een foto in mijn hoofd. Supertrots ben ik als klanten mijn schilderijen en papier-maché objecten mee naar huis nemen. 

Renate van de Bosch

19-03-1973

 

Ik vind het gewoon leuk om hier te werken .Waarom?

Ja dat vind ik gewoon leuk, beetje verven, beetje baby's kijken in de winkel, beetje leiding vervelen, beetje spiegeltje maken. Gewoon Leuk!

Sander van Riet

21-11-1975

 

Ik heb gekozen om bij Kunst & Ko te werken om allerlei nieuwe technieken te leren en om beroemd te worden. Ik ben al op tv geweest dus dat beroemd worden is wel gelukt. Als ik niet bij Kunst & Ko zou werken zou ik een hele bekende modeontwerper zijn geworden. Dit jaar ga ik samen met mijn broer naar het Eurovisiesongfestival in Stockholm, dat was mijn grootste wens en die komt nu uit. De kleding en de muziek en dans zijn een enorme inspiratiebron voor mij. 

Wendy Khodabaks

28-12-1984

 

Ik ben de keukenprinses van Kunst & Ko. Ik verzorg de koffie/thee en lunchpauzes. Ook zorg ik voor de dagelijkse boodschappen en doe licht administratief werk. Op dinsdag maak ik soep voor bij de lunch. De keuken is mijn eigen werkplekje en dat vind ik heel fijn. 

Nina Raes

Eric

Janice Jung


Tom 

Nick

Rida

Marjan

Gaby

Silvana


Merzo